Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Orang dengki. Kasihani lah dia, bukan saya :D

Kehadapan Anon yang disayangi. Mehehe. Ye, memang perlu sangat letak credits ke blog saya. Kalau freebies yang saya tulis 'takyah credit pun takpe' tu, ha takperlu lah credit yang oi. Tapi kalau freebies saya buat SENDIRI, kena lah credit. Sebab? 
  • Nanti kalau ada nak guna template tu jugak, boleh terus ke blog saya. Kan senang, tak perlu ke Google segala. 
  • Codenya saya sendiri buat. Saya belajar sendiri daripada pengalaman saya. Credits tu untuk penghargaan, bukan untuk promote. Nak buang , buang lah. Saya tahu, saya takkan nampak kalau awak buang ke tak. Tapi Tuhan nampak, spy-spy saya pun nampak heheh. 
Lagi satu, dekat freebies saya tu saya dah tulis kat credits terang lagi menderang, Background by FPA (fivepointsapart) kan? Jadi apa awak nak bising. Ke awak nak saya credit untuk template saya yang sekarang ne? Awak tak nampak ke? Template (biru) saya ne takde satu pun guna dari fivepointsapart. So saya nak tanya, siapa bodoh sekarang ne? Mind my language. Hehe. Tu pun saya nak tukar template dah ne yang memang guna background FPA, jadi awak takperlu mendengki lebih, okai. Hekhek. Okbai Assalamualaikum.


- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.