Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ My nightmare's just begun T^T
Mood ; In the midst of romance.
Currently ; Practicing new music sheet, Someone Like You by Adele.

Finally, habis paper Tasawwur Islam. Ceh, baru habis Tasawwur je pun. Ada lagi 9 subjek nak ambil. Ok dah mula kira-kira dah berapa kertas nak ambil. Kalau subjek Science, dipecahkan tiga.. Bio, Chemis & Physics. Satu subjek science tu ada 3 kertas. Jadi 9 kertas untuk subjek Science semua haha. 2 kertas untuk subjek yang lain-lain T^T Kira lah kalau korang nak, saya malas. Esok ada Bahasa Melayu 1 & 2. Lusa pulak Bahasa Inggeris. Selalunya saya tak study pun dua-dua kertas, cuma baca komsas dengan literature je. Tp nasib baik lah senang nak ingat.

Sebelum exam ne start, kononnya nak target semua A lah. Pfftttt BASI. Takpayah lah , semua itu harapan je. Harapan yang takkan dicapai, isk. Rasanya kena ban je internet ne. Baru saya boleh belajar. Tapi sekarang pun, online sekejap-sekejap je. Malas nyaaaa nak online haha ajaib. Lepas bahasa Inggeris nanti, Matematik! Waduh, sadis sadis. Tak suka Matematik tapi suka Add Maths. Lagi best. Matematik boring. Haha. Doakan saya semakin rajin untuk belajar ye. Amin :D

Btw, tahun depan nak masuk Methodist Girls School kat KL lah T^T Pergi sekolah ibu saya. Pastu duduk dengan nenek saya. Lagi best. Aiman pun nak pindah. Hah bagus sangat lettew. Kan kan? >.>

Today's quote ;  "Just because her eyes don't tear doesn't mean her heart doesn't cry."

xx Nazihah Anuar

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.