Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Finally sixteen :>

See that face up there? Yep, that's my fifteen face. Now, I'm sixteen! Hah! Bangga bangga. Bermakna saya dah boleh amek lesen motor hihi. Tapi alangkah sadisnya saya tak de permission daripada mak, ayah, Aiman untuk amek lesen. Lesen kereta je boleh. Kkfine. Saya taktau siapa yang wish first sekali kat saya. Kalau efbee, Nadhirah kot. Entah I donno. Aiman yang pertama lah kalau melalui henfon. Dia call dari pukul 11.30pm. Kat efbee pulak, ada lah dalam beberapa ratus orang haha. Nak cakap thank you tapi tak bisa, jadi saya bagi ucapan melalui status je lah hehe T^T

Pagi-pagi adik saya yang keempat, Muizz, dah tap tap lutut saya. "Happy Birthday, kaklong!" Lepastu diikuti dengan adik-adik saya yang lain. Mak ayah saya pun sama. Saya kata kat mak saya, saya nak kek tiramisu buatan dia. Dia just kata ok je. Heeee. Ok saya dah malas nak merepek meraban lagi. Nak off sebab saya demam hari ni isk isk T-T Kesian saya haha. Demam panas lagitu. Ok babai gois <3

xx Nazihah Anuar

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.