Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Will you miss me when I'm gone ?
Hoho. Title takleh blah je. Act, saya nak balik Pahang lepas ne. Tengah tunggu mak ayah makan je. Adik saya, Muizz, punya lah bising yang kita nak lalu Karak Highway. Padahal dah memang selalu kami lalu situ. Cuma kami semua tertidur je kalau lalu tempat tuh hah hah. Kat sana memang ada wifi, tapi slow sikit. Saya pun malas nak online. Kalau saya balik kampung sana, saya nak rehat sebab sangat peaceful. Cuma diganggu dengan bunyi-bunyian mercun tu. Rasa macam mahu sound je duh -.-

Mercun yang saya berani main pun, Pop Pop je heh heh. Dah tersedia satu kotak dalam beg Domo saya hee. Dah berapa lama dah beli tapi tak main-main sebab malas. Asalnya ada dua kotak tapi saya kasi adik saya satu sebab dyorang yang kempunan sangat nak main. Saya ingat nak beli bunga apiiiii nanti hihihi. Tapi bila beli bunga api mesti teringat kat si dia di nun sana ceh. Aiman pun kat Pahang sebenarnya tapi jauh :( Takpelah, tunggu bukak sekolah nanti kita jumpa ye hihi.
Pesanan akhir ku pada dia... jangan main mercun. Nanti nak kahwin.. takdak jari, takleh nak salam ngan wali tu haaa hahahahahahah. Ok I made that up in my mind.
Ok babai sayang-sayangs ku semua jaga diri baik-baik jangan nakal-nakal time saya tadak ok babai muah muah heh heh. 

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.