Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Trying out photoshop for a chance.
Short post. I think lah. Hal kecurian gambar saya dah selesai *LOL* so saya try try mengedit dekat photoshop. Eleh, sekali sekala je ni. Nak mengubat rasa marah dan rindu. Ok sila bagi penampar besau kat saya sekarang. Bila nak mula sekolah ni omaigosh bisa saya bunuh diri kat sini haha. Just kidding lah. Oh lupa saya nak post gambar yang saya edit tadi lah ho ho. Nak tengok tengok :p


Tau lah buruk saya pakai shawl haha shht. So apa macam ma? Lawa? Tak lawa? Pape ja lah saya masih newbie bab meng-edit dengan photoshop ni. Sooooo itu je kbai alls saya nak tidur heh. Assalamualaikum :]


- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.