Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Terkejut?
Tumblr_ls3te93czs1r0wby5o1_500_large

Semalam saya hiatus mengejut kan? Sebenarnya masih hiatus. Cuma ada pulak yang complain -_- Orang nak exam lah woi woiii. Tapi saya edit balik template saya. Hihi. Dah baru dah. Tapi tak bermakna saya akan selalu post. Saya online ni pun dah kira last dah. Takde duit nak bayar mak untuk main komputer. Tu pun banyak benda saya nak cover. Terutamanya Physics. Selalu berangan dalam kelas, terlepas everything. Dah lah takde siapa nak ajar. Kalau ada pun, bila tanya diorang kata enggak don't know. Kfine

Jumaat ne saya dah takde btw D: Pergi lawatan ke PD. Eh bukan lawatan lah. Tapi kem. Kem 3 hari 2 malam tidur dekat hotel. Ada swimming pool yang best uh. Hihi. Saya dah confirm sebilik dengan Jannatun Naimah binti Amir si penggemar kucing. Najwa dah plan nak pergi kacau orang malam-malam hihi. Can't wait <3

K bai nak sambung buat kerja chemistry yang dah buat saya biul ni -_- Babai.

xx Nazihah Anuar

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.