Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Sorry for overreacting.

Copycats annoy me easily. Especially the young ones.

So tadi saya ajak Aiman makan sebab saya kempunaaaaan nasi goreng daging merah. Mula-mula dia kata, okay. Lepas tak okay. Then okay. Lepastu tak okay lagi. Rasa macam nak tumbuk je -__- Dah lah saya selsema teruk hari ne. Kebetulan Pn. Lee Poh Bee tengah cerita pasal bacteria and viruses and all of those things time bio and dia kata selsema or flu ni penyebaran melalui udara. Dia juga tambah yang saya boleh cuti seminggu agar tak berjangkit pada orang lain. Haha very funny.

But teacher terlepas something lah! Saya bukan selsema biasa, saya selsema alahan sebab rumah baru habis renovate and banyak habuk berteraburan bila kami nak kemas. And saya ne pulak alah denan habuk. So berakhir dengan saya tak sihat. Selsema alahan ne pulak tidak berjangkit. Ingat ye anak-anak semua. But saya dah rasa macam nak demam ni. Tekak dah macam bengkak -.- haha boleh ke begitu. Uhuk uhuk! Batuk. Makan ubat pun takdak kesan. Grr.

Oh lupa. Last-last Aiman ikut je kehendak saya :D Dapat lah memuaskan nafsu makan ni dengan nasi goreng daging merah tu. Aiman makan nasi goreng paprik. Mehehe. So satisfied. Lepastu saya balik and the end. Ekceli saya stay hari ni sebab kelas Add Math. Kitorang ge makan tu lepas kelas le. Thank you beli much ye hehe.


- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.