Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Pemenang Contest : Template Unique!
Amboi, mengejut tak saya buat ni? Hehe. Ok akhirnya saya dan Niesya Syahirah dah jumpa pemenang bagi contest kami yang dah berlangsung selama 1 bulan ini. Wowowowow. Seronok enggak? hihi. Saya mahu ucapkan terima kasih kepada semua yang telah memberanikan diri dengan mempertaruhkan blog mereka. Semua cantik! I swear. But saya cari yang unique dan kemas, bukan cantik sahaja. 

So mengumumkan pemenang bagi kategori Blogskins . . .

http://roaarrylil-kun.blogspot.com/

Hihi tahniah ye. Blog awak memang smart dan unique and saya sukaaaaa sangat hihi. Lagi-lagi warna hitam. Ceh. 

Bagi kategori Template Designer pula.. 

http://www.muazzadli.co.cc/

Tahniaahh. Lepas Nieysa bagitau pun saya dah suka haha. Maaf bagi yang tidak terpilih, lain kali kalau kami buat contest lagi, join lah ok ?
Aqylaa Natasha boleh contact saya di facebook saya (CLICK) manakala Muazz Adli boleh contact Nieysa di facebook dia (CLICK). Thank you! :)
xx Nazihah Anuar

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.