Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Nak merajuk dengan blog, fesbuk, dan semua lah.
Nak tumpukan perhatian kepada pelajaran. You know wai ? wai ? waiiii ? FIZIK saya G A G A L. Ok ekceli tak tau lagi sebab cikgu tak masuk lagi markah untuk section C. Tapi sekarang saya tengah pegang 32% markah. I need like another 8% to pass. Teacher kata section C saya O-K tapi dia nak ambil markah daripada buku latihan sebab orang lain punya section C hampas kelapa. Dah le saya punya buku latihan tak lengkap. Nak kena tampal segala latihan malam ni yang tersimpan dalam fail dan laci meja. Pfft :/

Petang ni saya plan nak pergi beli buku latihan Add Math, Fizik, dengan Chemistry sebab saya nak tumpukan perhatian pada end year exam.
Tu lah kau Nazihah, asyik fesbuk, belog jea.
I MERAJUK SAMA YOU INTERNET! CIS!

Haha, and the award of best drama act goes to Nazihah bt Anuar. Nak edit blog lah kbai :'/

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.