Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Lemme blow your mind tonight.

Forgot to tell ya about my new template, kan? Saya guna classic template tapi tak guna code dari Blogskin.com . Perhatian, template saya yang sekarang ne dibuat daripada saya 100%. Bukan guna code blogskins. Ia juga mengambil masa 2 hari untuk buat. Tu pun sebab saya kena offline. Lebih kurang macam sebelum kan? Tapi saya ubah sebab nak bagi nampak macam template Denim yang Template Designer. Hikhik.

Seterusnya, saya suka gilews dengan lagu Adele, Someone Like You <3 Mula-mula rasa biasa je. Lepaih tu saya menjiwai sikit lagu tu and terus suka. Kalau korang tak dengar lagi lagu tu, pergi lah kat Youtube. Must hear punya lagu! TEEHEE.

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.