Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Kadang-kala ada orang nak juga merasa jadi saya, kan?

snapshot credit to Aisya Fatihah

Sila perhatikan gambar di atas. Nampak tak yang bernama Nazihah Anuar dan mesej bertanda soal tu kan? Itu adalah saya yang original. Yang bawah tu atau yang bernama 'nazihah' itu pula yang spicy AKA bukan saya. Aiseyh, baru terasa awesome saya ne. Sampai ada nak tolong saya nasihatkan blogger lain. Amboi sayang you muah muah. Siap guna link saya lagi. Lagi bertambah sayang ni. Pandai kan dia kata tak baik mengutuk orang, mengaibkan kan? Abis dia buat camni tak mengaibkan orang? Fikirlah sebelum berkata. Saya tak tau awak ni siapa, tapi hanyalah urusan antara kamu dengan Tuhan di akhirat kelak :)

Kepada blogger-blogger yang tersayang , kalau lah ada terjumpa mesej daripada saya yang berupa sebegini ataupun sebaliknya, sila tanya dulu jika itu saya atau tidak. Oh and jangan lupa, saya nak pesan yang saya ne jarang blogwalking. Kadang-kadang sebulan sekali baru saya rajin blogwalking. Tp jangan lah kata saya sombong. Saya ne hanya lah seorang manusia yang pemalas ~

Akan tetapi, saya sangat bangga dengan penyamar ini! Sanggup jadi saya untuk menasihati saudara nya. Um, malu ke kak/bang, sampai takmau tunjukkan diri anda itu? Sadis. Sungguh trajis

*siap guna link saya pulak tu. haktuih*

Tapi saya malas nak membebel banyak-banyak. Saya nak bagitau kepada uolz yang petang ni dalam pukul 6 saya dan Nieysa Syahirah akan mengumumkan pemenang Contest : Template Unique! .  I know sepatutnya semalam kan? Tapi saya takleh online sebab balik rumah dari sekolah lambat. So saya dengan Nieysa decide nak umumkan hari ni. Ok? Suka tak suka tak? Hihi. Ok la bai.

xx Nazihah Anuar

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.