Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ I'm back bebeh!
Hai dan Assalamualaikum evelibodi. Saya baru balik dari kampung and tengah rehat plus tengok-tengok gambar yang saya tangkap tadi. Huwaaa dah rindu dah pung kampung halaman. Ekcuali, saya takdak kawan pun kat sana. Sepupu saya semua balik kampung depa. Jadi tinggallah keluarga saya je. Ada yang tak balik kampung, jadi dyorang je jadi peneman ceh hihi. Yang paliiiiiiing saya rindu is anak buah saya yang baru berumur 1 tahun 2 bulan, Melissa Airish. Ahhhhh. Budak kicik itu bikin saya angau haw haw haw. 

Act, saya ada satu benda nak buat pada malam ini. 
  • Tukar ke template lama (nak bagi korang tengok tutorials balik lah) [ ]
Itu je sebab Aiman kasi on komputer sampai kul 12 je. Esok saya nak ubah pakai Denim Template balik weh yahoooo haha eksaited? Nak ubah sebab dapat inspirasi zaman dalulu. But taktau lagi nak guna Denim or Classic template ni sebab nak jugak buat code sendiri. Kalau saya tiba-tiba private tu paham-paham lah ea. And, and, and, andddd apa ah? Haw haw. OH!!! Baru teringat saya nak private malam kot. Ok itu je lah bababababababaaaiii :p


- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.