Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ I am online + Exam results.
Hello ebelibodi. Semalam saya ada mention yang saya kena bayar RM10 kalau nak main computer kan? Hehe terbukti ke-serious-an ibu saya hari ni. Saya bayar RM10 tu. Why? Saya nak kena edit blog orang you know. Hihi. Sanggup sanggup! Kiss kiss duit raya tu sikit haha. Hari ni dapat lagi kertas periksa. Loya je menunggu, lagi-lagi Biology. Tau tak, 5 orang je yang lulus?! Tapi cikgu tambah 10 markah sebab PEKA so jumlah yang lulus jadi 14. My soul died for a moment lepas dia cakap gitu. Tapi ni antara markah saya...
  • Add Math : 60%
  • Bahasa Melayu : 86%
  • Sejarah : 63 %
  • Biology : 57%
Ha ha. Biology saya kalau tak tambah 10 markah pun, still lulus. Maksudnya saya antara 5 orang yang lulus tu cehhh. Cikgu kata yang 5 orang ni boleh tambah hari nak raya. Haw haw. But I need to work harder. Cikgu ambil soalan asrama penuh, mana tak susah. Tapi ayah saya kata sama je semua soalan pung. Ok ok fine. Still lulus. Alhamdulillah. Setakat ni takdak fail. Yeay yeay. Doakan saya yang lain-lain pun tak fail hokei? 
  • Fizik
  • Kimia
  • Agama
  • English
  • Matematik
Tinggal ni je. Saya tak amik Tasawwur untuk ujian ni sebab saya ambil akhir tahun nanti. Ok itu saja saya mahu cerita hew hew. Nak pergi edit blog. Bubyeeeezzz ~

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.