Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Bestnya nak sekolah, puihh.



lolsofunny =]]


Saya tak jadi nak tukar design sebab mak saya kata saya dah jarang boleh online. Dah nak periksa dah. Kalau nak main komputer kena bayar RM10 \ini serious/ so kalau ada nak saya editkan blog dia, kena bayar lebih sikit lah. Saya pun takdak mood nak edit blog malam ni, saya rasa lusa saya online kot. Hew hew. Esok mak saya nak daftar saya kelas keyboard. At first nak masukkan ke kelas piano tapi adik saya dah reti piano so saya ke keyboard. And. I. Am. So. Smurfing. Excited. Weeeeee.

Dan dengan ini saya mahu bagitau semua yang saya tidak Anti Kpop. Yo, takperlu nak tuduh cenggitu la yea? Mahu bukti? Saya. selalu. menjerit. kalau. nampak. Kwang Min. dari. group. Boyfriend. Ha ha ha. Tapi menjerit bukan lah menjerit macam orang gila tak pernah nampak manusia. Tapi menjerit macam -> Squeeeeeel ! Haha. Saya dengan Aiman pernah tengok video Boyfriend sesama and dia pun naik menyampah dengan saya he he. See? Saya berani cakap and I regret nothing lol. But I'm not a celebrity fanatic. I like love Anime. Peace.

I also like :
Lagi nak cakap apa? O yeah, siapa sini yang sedang rajin gosok baju tu sila jeles dengan titew sebab esok titew ada PJK jadi takpayah pakai baju kurung yeah yeah yeah. Kena gosok tudung je tapi itu benda basic. Kalau nak gosok tudung pun mung complain guwe kasi pelempang sejibik. Ok 'nuff said.

Updates about me and Aiman? Dia tak restu saya pakai shawl [dia kata tak lawa! gobloks haha] and dia juga tak restu saya beli comic Anime. Membazirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bak kata si dia -.-



Dengar lagu atas ni. Saya suka lagu ni. Dah itu saja. Selamat menggosok baju sekolah hihi babababababababababaiiii ebelibodi :D

Eh lupa! Nanti saya kembali dengan lukisan Anime saya. Segar dari ladang. Ceh!

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.