Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ What I'm craving for right now.
Hello Sunshine 

Ayam madu. Honey dipped chicken or whatever. Saya termimpi-mimpi nak makan benda tu okai. First & second day Ramadhan saya beli. Third day tak beli because saya....cuti.... buat-buat faham jelah ok. So harini saya sambung balik puasa selepas seminggu and nak pergi bazaar! Yeay! Tapi saya mampu naik basikal je lah. Untunglaaaa orang yang boleh merempit gi bazaar Ramadhan. LOL. Memang nak sangat ada lesen tapi tak dibenarkan. Aiman siap ugut kata kalau saya nak pergi jugak amek lesen, dia mesej mak ayah saya kata jangan kasi anak dia ni amik lesen. Fine fine fine. Saya tunggu umur 18 pastu amek lesen kereta \padahal kereta pun takde lagi/.

Tumblr_le41jx8hgj1qfu6cao1_500_large
Ha? Terliur? :3

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.