Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ TGIF.
Hello Sunshine 

TGIF means Thank God It's Friday to whom who may not know le meaning. But today's Friday means absolutely nothing to me. Sebab? Esok ada kelas tambahan Chemistry and Physics. Big whoop. Malas weh malas. Lepas class ada latihan choir kelas pulak. Cikgu Vigaya minta kelas kitorang buat persembahan time sambut Hari Kemerdekaan. Baru plan nak balik and tidur! Tapi malas nak 'hampa'kan depa. Ne sebab kitorang buat persembahan time persaraan cikgu hari tu la kots. Okay, serious saya malas :/

Hari ne angin monsun saya datang, so mood tak berapa elok. Nak update pun, malas. Malas malas malas. Dah lah gaduh ngan Aiman tadi \tapi macam biasa, dah elok dah pun/. Ikr, gaduh baik gaduh baik. Tapi dia kata tu yang lagi rapatkan kitorang. Okay, whatever you say then. Sometime saya fikir Why was I with him in the first place? Maybe it's just destiny #eceh ceh. So, nak saya buat apa ne?! I know, tidur je lah. Okbai peeps :*

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.