Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Semua dah merdeka.
Hello Sunshine 

Saya je belum merdeka sebab tak ambil paper Tasawwur lagi -_- Because Tasawwur subjek tambahan saya amik. Sebenarnya kena amik hari Selasa, tapi dia sama masa dengan Add Math. So tangguh hari lain. Hari ni sepatutnya saya MERDEKA macam rakan-rakan saya juga akan tetapi ada paper. Untunglaaa....hihi. Tadu semangatlah nak study. Dengan highlighter, buku rujukan. Ho ho rajen nya anak Anuar ne.

Sebab tu saya pun makin malas nak update blog sebab kononnya nak fokus exam. Tapi balik-balik malas je. Baru baca 4 muka surat dah terlentok. Saya lagi suka baca komik lah. Buku-buku rujukan ni satu page penuh dengan tulisan je, gambar takde. Tak best youuu. Okbai sambung belajar :)
Wish me luck, okay?

Labels:


- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.