Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ I was bored again!
Hello Sunshine 

Balik-balik sekolah tadi terus bedebabom! Tidur. Maybe the most exhausting day in my whole entire life? Actually no. I've converted to being a useless lazy potato couch. Dalam kul 2.15 tadi bangun, tukar baju, solat then main computer. Hari ne edit 2 blog. Haha rajin kan? Saya buat kat blog tester saya dulu pastu nanti tunjuk kat dyorang. Anyway, sebelum saya mula, saya blogwalking sekejap. Then jumpa post interesting kat blog Qay pasal buat gif! I was like OMG OMG OMG dah lama cari tuto ni. Haha. Thank you Qay. Jadi ini hasil nya, *jangan gelak*

Photobucket

Tunggu kejap dia lambat loading sebab ada 50 frame. Haha. Ne video dari zaman bila ntah. Haw haw haw. So itu je nak cerita. Saya nak sambung buat blog orang. Kkbai :>

Labels:


- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.