Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ I should be getting ready for school.
Hello Sunshine 

But sometimes I think, why bother?

LOL. Baru lepas sahur and malas sangat nak siap ke sekolah. Kalau boleh taknak datang pun. But yeah terpaksa sebab hari ni ada penilaian koko ke ape entah tu. Nak kena ambil tanda tangan cikgu and everythaanggggg. Semalam pun kelam kabut gila. Cikgu lepaskan satu persatu kelas untuk ambil tanda tangan. Pastu kami tak dibenarkan naik ke kelas. LOL, saya punya kelas kat tingkat bawah sekali takpayah naik naik pun.

Mak ayah saya bangga sebab skill edit blog saya ne ada jugak gunanya haha. Alhamdulillah, rezeki saya banyak. But tempahan nak kena tutup sekejap because ada something tomorrow! Wait wait okay. Nanti tempahan buka untuk doodles juga! Suka? Suka la suka la :>

Lagi satu, blog design dah baru :D
Suka? Tak suka? Comment :>
Baibai Sunshine 

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.