Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Good morning everybody dan 'sis blogger' -.-


Pagi ne elok-elok saya bangun dengan mood yang ceria, pastu dirosakkan dengan seorang Anon di shoutmix. Who is it? Buat apa mung nak jadi Anon 'sis blogger'?


Bila masa pulak saya cakap ada orang copy blog saya ni? Hello Assalamualaikum. Memang belambak pun skins macam ni. Kebelakangan ni saya takde pun jumpa blog yang copy blog saya and saya tak bagitau pun kawan-kawan saya untuk tuduh sembarangan. So awak pun jangan lah nak tuduh saya sebelum siasat , ok. Selamat Hari Raya, Maap Zahir dan Batin. Plus, saya tak main lah "I you" ni. Gelimat mat mat mat mat mat mat gelimat! Heh heh.

Ok, ketepikan Anon yang tak reti nak letak link blog tu sebab dia takdak blog kut isk isk. Tadi saya tanya nenek saya apa beza ketupat jantan dengan ketupat betina. Bab nak buat ketupat ne memang saya tak reti. Makan ketupat memang pro lah heh heh. Nenek saya kata, ketupat betina kalau rebus masuk air. Kalau ketupat jantan tak masuk air. So kena lilit betul-betul lah kalau tak lembik la ketupat kita sebab masuk air hew hew hew. Saya tak pernah pun lilit-lilit ketupat. Adik saya yang lilit ketupat tu tak betul. Apa-apa pun tak sabar je nak makan ketupat , lemang, rendang, mee rebus aww! Saya look forward untuk makan je :3
Syioknya nak raya :3

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.