Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Fotoshop Eksenz.

Hari tu saya ada tanya Budak Budak Bloggers pasal Photoshop Action yang tengah top sekarang ne *ye ke?* So diorang kasi beberapa link and saya saya cuba-cuba sendiri hihi. Suka woots woots. Lagi best daripada Photoscape hew hew sorry eh Photoscape I still lapchu bila nak buat Animated Gif heh heh. Saya download beberapa action and try kat gambar saya. Ada yang nampak buruk tapi ada yang lawa. Ne salah satu yang saya buat ;


Haha gelak laaa gelak :p Gambar lama ne. Dari zaman purba mana entah. And 2 tahi lalat kat bibir tu pun menyerlah LOL! Sebenarnya ada tiga hihi. Nampak juga yang muka saya ne suci tanpa jerawat trolololo jelez? Kidding kidding. Lepas ne try download Photoshop Flash pulak sebab Mama saya minta buatkan Aidilfitri animation untuk dia send ke kawan-kawan dia. Challenge accepted bebeh. So saya sedang mencari-cari Photoshop tu kalau korang ada link nya drop lah comment eh hihi your help is much appreciated.

Malam ne bukak puasa dekat Renaissance Hotel. Eksaited. Sebab pergi setahun sekali atau dua kali je. Yelah tempat mahal. Untungla orang yang selalu pergi kan, kaya. Ok enough enough. Pukul enam ni nak pergi and saya tak siap-siap lagi. Makan makan makan. Photo photo photo. Tapi tak cukup lah battery. Caj 45 minit cukup tak? Mintak mintak cukup.

Ok boboi saya nak out. Selamat berbuka puasa yang terakhir untuk tahun ini *insyaAllah*

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.