Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Dah insaf, tapi takboleh ditahan.
Hello Sunshine 

Saya, Nazihah bt Anuar, telah bersara daripada letak gambar shoutbox yang dipenuhi dengan mesej dari Anon Busuk. Tapi malam ne saya takleh tahan ahhh sebab melibatkan keluarga baru saya, Budak Budak Bloggers. Erghhh! Tadi, Athirah kata ada budak kutuk geng kami and post kat shoutbox dia macam ne ;


Mesej yang bawah tu ada tulis 'Kau dengan blogger femes 2 orang tu' kan? At first dia kawan Athirah. Pastu tanya mana dapat inspirasi pastu dia jawab daripada SAYA dengan Han Hanan. Tak marah pun. But kata BBB macam khinzir? What's wrong with you?! Come on lah, jealous ke? Awak kena reject daripada masuk group kami ye? Oh kasihan.

Yang kelakarnya kan, sekarang ni dah lah bulan puasa. Bulan mulia. Orang semua nak dapatkan pahala, dia ne sorang je kut nak dosa. Isk isk. Ne saya nak kasi satu ayat yang saya jumpa dari blog kak Anis Syafira ; yang juga merupakan idola saya hehe.
Ingatlah bahawa menghina orang lain, tidak menjadikan kita mulia. Dan bila kita muliakan orang lain, tidak pula menjadikan kita hina.
Sekian, Assalamualaikum dan saya sayang BBB <3

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.