Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Awak saya malas lah.
Hello Sunshine 

Patutnya saya s-t-u-d-y sekarang but takde semangat lah. Dunno why. Rindu ayam madu kot. LOLJK. Baru lepas siap tolong ayah taipkan kerja dia. Sekarang taktau nak buat apa. Ge bazaar? Siapa nak teman? \sadis/. Nak edit blog,  baru je ubah design semalam. Buatpe nak edit lagi kan? Btw, camne design sekarang? Hokai tak hokai? Hihi.

Kadang-kadang kalau saya blogwalking ke blog orang kan kan, mesti ada post Wordless Wednesday. Tapi pabila dyorang post gambar untuk WW tuh, why oh why ada description pulak bawah dia? Shouldn't Wordless Wednesday posts be..wordless? Persoalan demi persoalan...

Plus, tadi saya tukar baju pastu baju saya bau macam ayam! LOL! I'm serious, weh. Baju saya kena basuh dalam air ayam kah? Euw. Makin rindu ayam madu lah aww. HAHA. Okay, apa saya merepek dah ni? Bai nak melancong ke bumi bazaar! (Y)

Labels:


- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.