Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ And now it's mine.
Hello Sunshine 

Ku nampak kamu yang tali berwarna merah dan kepala berwarna putih tergantung di tangan yang agak...gelap. HAHA. Terpikat hati ku pada muuuuu.....


Comel tak jam hello kitty tu :> 

Ihii. Ok, at first jam tu Aiman punya. Saya nampak dia pakai kat sekolah pastu saya nak tengok lah kan kan. Pastu dia kata takboleh. Mahal. Fineee fineeee. Dah lama sikit merajuk, dia tanggalkan pastu kasi saya tengok. Saya try lah pakai kan kan. But longgar. Ala, longgar sikit je. Pastu saya kat dia, nak boleh? Pastu pastu dia kata ambek laa... Yeay. Hoho. Dah jadi milik saya. Jam McDonalds je pun. Takpe. Too cuteeee!

Sorry semalam tak post. Saya nak tukar design baru lagi. Ohoho. Tau lah menyampah saya selalu tukar design. Haha. Saya nak tukar hitam purple balik sebab warna itu awesome! Okbai :)

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.