Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ sudikah awak sayang saya? ♥

Title macam hape je. Gambar atas tu pun sama. Ala, orang kata comel buat tudung cenggitu, nak try lah jugak en. Haha. Aiman kata selekeh. Okai, takyah buat agi. So hari ne saya sedih sangat. Sepatutnya pergi makan dengan Aiman, tapi hujan pulak and dia pun macam nak tak nak. K, malas nak cerita lebih-lebih. Tengah cuba buat cloudy template! Otw otw, harder than I thought. Plus, nak siapkan speech oral BI & lisan BM. Minggu depan siapkan semua bia markah lebih 25! BI actually dah buat, dapat markah 26, tapi tak puas hati sebab speech yang saya buat tu last minute. Pendek pulak tu. Cis. Ok, malas nak cakap pape. Nak buat challenge baru la~ //searching..seaching...

hugs, Nazihah Anuar 

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.