Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Saya malas. Heh heh.
Taking_a_nap_by_conronca-d3lccbc_large

// Minggu ne saya busy wo. First, kelas saya buat persembahan nyanyian untuk persaraan cikgu Lalitha & cikgu Rugayah. Haha, saya tak nyanyi , tapi jerit. Shahrul suruh. HAHA. Lagu apa kitorang nyanyi? Lagu Best Of Me - Sum 41. Sekarang saya dah menyesal masuk persembahan. Insaf insaf! Buat segan je. Haha. Video nya saya upload malam ne kalau ada rezeki #ececeh.

// Second, saya masuk formasi untuk hari sukan. But bukan kawad ok. Macam persembahan gerakan camne ntah. Semua perempuan form 4 wajib masuk. At first macam ragu ragu je. Tapi masuk 2nd day dah best hihi. Form 4 perempuan ne dah macam satu komuniti. Seronok! Saya jadi penari pom pom *maaf, tiada gmbr. Pom pom tu kena pulangkan. Cikgu kata buat sendiri. Ok saya nak buat one of a kind punya yeah cikgu!! :D

// Since saya busy sangat kan, jadi tak selalu lah boleh online. Macam semalam mana ada saya online. Kalau bukak laptop pun, nak cari chord piano. Blog, efbee, segala tu memang tak lah. Saya malas. Main piano lagi seronok. Hihi. Bukak blog and efbee bikin saya stress ah \tapi bukak jugak pun/. Saya pun penah baca kat site tumblr mana tah, teenagers yang spend 2 jam lebih dekat internet lebih dapat masalah otak. So that is all. Bbai :)

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.