Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Saya buka tempahan edit blog! :)
Ok, saya mahu mengisytiharkan tempahan dibuka untuk edit blog! Fully punya! Hihi. Ok, jenis template yang saya buat is Simple, Minima, Denim & Blogskin Template. Bayaran? Entah. Haha JK. Saya tetapkan RM5 topup DiGi. Lepas ne mungkin tukar, guna account pulak. But saya tak mintak lagi account bank kat Mama. So guna topup je lah sementara nak tunggu account tu ehehe.

Anyway, saya edit FULL blog tau, tak terima yang minor macam header, or footer semua tu. Sebab, benda tu murah je, camne nak bayar ngan topup? Haha. So kepada sesiapa yang mahu menempah edit blog pada saya, sila add account efbee saya [CLICK HERE] and message saya. Masa-masa yang saya boleh edit ialah lepas sekolah sampai kul 8 malam - kalau Isnin sampai Jumaat & bila-bila masa - Sabtu & Ahad. Papehal, bincang je lah kay. 
I say NO to these :
- suka hati nazihah lah nak buat camne pung.
- eii tak lawalah, taknak bayar ah!
Takpayah cakap cenggitu, easy right? Ok, bai.

Labels:


- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.