Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Over-exaggerated? I think not.
Ne saya nak tunjuk belang ne. Eh bukan belang, bintik-bintik saya. Takpayah add efbee saya semata-mata nak tanya pasal blog questions. Saya tak marah pun, cuma sedih. And terasa. And frustrated. Nasib baik saya ada geng Budak Budak Bloggers and Michie saya.

Family, kawan-kawan baik and BBB je yang saya layan selalunya. Other than that, kalau nasib korang baik lah. Kalau tak, tunggu je lah kay. Haih. Anyway, Michie tu siapa? Aiman? Eh bukan. Michie tu teddybear kat keychain yang menjadi peneman saya ketika duka \ececeh melebih lah kaw ne/


Ha ini lah Michie kesayangan guwe! Hensem kan. Dia dah kahwin, dengan Paddington bear Nieysa. Tapi dyorang terpaksa berpisah sebab tak tinggal sama #sedihnya! isk. Anak pun takde lagi. Kesian kan rumah tangga dyorang? Takpe, depa selalu gayut kat fon. Hehehehe.

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.