Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Nyesal seh. Grr
Hari ne sekolah saya adakan hari sukan kat Stadium Seksyen 15. Saya masuk acara formasi and larian 4x100 meter perempuan 2. Formasi went well! Best gila kitorang lari-lari kat padang uh -btw, semua perempuan form 4 wajib masuk. Mula-mula cuak gila. Nak terkencing, termuntah, terpele'ot and ebeliting lah. Sampai atas padang, haha syok. Tak sangka dah habis dah semua tu. Tahun depan nak masuk lagi eh eh hihi.

Pastu yang larian tu pulak, saya baru tahu saya kena masuk semalam. Ustazah Wan Maznah suruh. Saya pun angguk-angguk je lah en en. Eh , tau tak larian 4x100 camne? Pass pass kayu tu lah hee. Saya pelari nombor 3. Mula-mula start, memang kami last. Sampai kat saya, dapat pecut nombor tiga \cehh bangga ne/ pastu sampai orang keempat, turun balik sebab orang india rumah kuning lari cepat lah gilerr! Saya ne rumah hijau. Dan rumah hijau dapat tempat last sekali dalam keseluruhan hari sukan uh iskk. Takpe, bangga tu bangga jugak sebab markah kitorang 920 lebih kot. Haha.

Lepas lari tu kan, \ne nak cerita nape nyesal ne/ saya pancit. Rasa macam nak pitam tapi tahan woi tahan. Sekali dapat duduk, susah wo nak bangun balik. Badan dah habis tenaga. Padahal lari 100 meter je. Entah lah kenapa. Lama tak lari kot. Time nak bersurai, saya longlai je pergi beratur kat tempat rumah hijau. Duduk belakang Aiman bab dia pun rumah hijau jugak \ne la namanya sehati sejiwa haha/. Habis segala penyampaian hadiah, balik ah. Tenaga pun dah naik sikit. Boleh lah tangkap gambar heeeee. Memang dari pagi saya bawak cam, tapi tak bukak bab bateri tadek! Sempat amik 1 gambar ne je lah.

kami sangat ohsem dan hot hahahahhahahhahah.
Hensem kan anak Anuar berdua ne. Ngehehehehe. Tengok, so pendek lah saya ne. Jeles ngan Aiman. Y U SO TINGGI? AND MACHO? \kalau cakap lebih-lebih kang dia perasan. baik shushhh haha/. Anyway, time balik tu saya takde credit nak call ayah. Orang lain pun sama. Public phone pulak jauh nak matik. Jadi saya ge kedai topup terdekat and topup lah sepuluh ringgit. Why so much? Sebab saya tak belanja pun duit saya. Dapat makanan free untuk formasi and larian. Jadi duit belanja + duit simpanan = topup! yeay! Boleh message ngan Aiman ngehehe. Haha. Lepas dah call, tunggu sat. Dah ah penat, berjalan lagi. Cis.
Sementara duk tunggu ayah saya sampai, lepak ngan Puteri. Puteri duk kata "lagi sepuluh hari orang tu masuk dua tahun dah uh woo woo". Yes, saya punya hubungan dengan Aiman nak masuk dua tahun 24 Julai ne. Haha. Tak caye wei tak caye. Time duk berketawa , kereta ayah saya pun muncul. Tapi saya kena kejar sebab dia tak nampak saya. Hahaha lawak je. Dah ah penat. Masuk-masuk kereta terus bukak kasut sukan, stoking and letak kaki kat air con hahahah \tak senonoh betui/. Sejukkkkk. Ngehhheee. Balik-balik rumah tidur. The end. 
panjang pula entry ne. Bagus lah. hihi. Okbai :)

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.