Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Deleted.
Tumblr_lnnqbp8gqr1qhx6xqo1_500_large
* gambar tiada kena mengena. haha.

Saya stop buat 15 days video challenge. Dah delete video tu kat youtube saya. Sebab lama-lama saya rasa tak patut pun saya buat. Pulak dengan suara saya yang comel tu kan haha. Aurat. So ramai pun dah start buat cover lagu pulak. Saya harap langkah saya ne sedarkan depa.

Don't bother searching for those videos kay. Permanently deleted. Kalau korang tengok older posts , memang ada. But bila play je - User has deleted the video. Lebih kurang macam tu lah. Yeah, saya ngaku benda saya buat tu salah. Alhamdulillah, saya sedar :)

Biar saya buat 30 days emoticon challenge tu je. Kalau nak jugak dengar suara saya, sampai takleh tidur malam sebab kena dengar jugak suara comel saya tu #hahahahahahhahha , pergi jumpa face-to-face ah. Mwahahaha. Tapi depan-depan saya ne gangster okai.

So itu je. Au revoir my loves :)
Sambung tulis novel. Inspiration inspiration! 

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.