Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Big event.
Heads up people. Ahh. I am so excited. I wouldn't wanna be anybody else~ Nananananananana #tetiba je. Terimbas kembali time saya terima dia dulu. Haha. Ok malas nak berjiwang-jiwang kat sini. Hihihi. Tak sangka wey tak sangka nak dua tahun. But Puteri kata dia nak tengok kami sampai tiga tahun plus. InsyaAllah :)

Anyway, saya rasa lepas ne saya nak tutup tutorials kat blog ne and bukak blog tutorial lain. Sebab kat sini macam semak je tutorials. Haha. Waddaya think? Rasa rasa je. Tak confirm lagi. Hihi. Okbai malas nak cakap banyak. Nak tidur lagi best :>

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.