Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ To : Anon yang sedang buat kajian.
anon: vontage style and others yg berkaitan?
anon: i tengah buat kajian. betul ke kalau blogger yg terer mcm u msti ade kaitan dgn doodles, shawl,
Ohh wow saya blogger terer ehh? hihi. Thank you :)

Tapi saya tak pernah anggap diri saya terer pun so takleh nak jawab soalan anda sorry ehh.
But saya tengok, bloggers lain pun buat doodle, pakai shawl, buat blog vintage style and etc etc. So saya tak rasa blogger terer je yang buat semua tu. 

Kalau saya, saya tak pandai pakai shawl sangat. Kalau pakai pun setakat nak ambil gambar je, cuba-2 la kan. Tapi kalau nak keluar jalan-2, saya lebih selesa pakai tudung bawal. Lebih menutup aurat and nampak feminin gitu #ececeh. Doodles saya buat sebab saya memang minat sangat. Blog saya vintage style sebab saya tak suka style lain. Kalau saya buat mesti nampak buruk semacam T_T . Lain-2 yang berkaitan tu saya taktau sangat la hihi.

Saya tak rasa blogger 'terer' kena ada shawl , doodle semua tu. Janji contents gempak, baik budi bahasa and pandai promote blog sendiri kat blog lain hihi. Kalau blog pandai menarik hati orang, tak perlu pun doodle-2 lah semua tu. 
Harap ini membantu dalam kajian kamu ye :)

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.