Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Sick and tired of all the drama.
Unedited version of meh. Tak suka? Ge cucuk idong. Haha \tak abih abih/
Apa kena ngn Cik Nana kita yang tersayang ne?! #eleeleee
What's with the post title , sistaaa? 

Hehe. Oh, saya cuma dah bosan and dah malas melayan 'drama' bloggers sekarang. Dulu kan selalu post jugak pasal copycats and everythanggg, but makin lama makin malas nak melayan nya. Biarlah ngn budak-budak hingusan tu, nak cepat femes cenggitu la, aite?

http://nazihahanuar.blogspot.com/

Kalau saya tak post sangat kat sini, cari kat link atas tu okai. Kat sini saya post macam biasa. And tutorials pun bertambah la kots. Hehe. Okbai.
Tadi makan kat Pizza San Francisco. Sedap! :)

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.