Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Rekod bersih. Isk :')
Update markah periksa :D
Chemistry - 40% #nyawa-nyawa ikan ne.
Add Math - 54%
Oh yeah. Woot woot. Rekod periksa pertengahan saya bersih. Suci. No ink merah. Hihi. Saya sangka saya fail Chemistry and Add Math. Well, mula-mula fail lah Chemistry. But, cikgu tambah markah bonus 2, bab markah keseluruhan periksa 98% je. Dengan itu saya cukup-cukup 40%. Saya tahu, not much, aite? But saya puassss hati. Puas puas puas. Sebab saya tak reti pung nak jawab Chemistry. So lepas ne saya nak ambil tusyen Chemistry. Usaha! :)

#I was born special with a different mind.
It's not my fault that low species cannot understand me.

Add Math saya tak percaya saya pass. Because lelaki sorang je yang lulus tak silap saya. Perempuan pun tak ramai jugak. Err. Scary, much? Tapi Alhamdulillah saya lulus. And, saya meningkat jugak tau keputusan saya. Dulu dapat 40% je. Pastu naik ke 54%. Bangga tak bangga? Tapi, tak bangga pun. Sedih ada jugak. Haish. Ramai kelas saya , termasuk lah saya, nak tukar aliran. But I said to myself, I can try harder. Right? Kalah sekali tak bermaksud kalah selama-lamanya. Hihi. 


#Fact. Dalam cerita Pirate and the Caribbean 
On Strager Tides baru-baru ne, mermaids dia makan orang.
Eek.

Btw pihpouls, saya bukan your personal teacher eh. I make tutorials when I have the feel lah bro. Kalau tara feel, camna nak buat? Ai tak suka kena paksa okay. Peace (Y).

Assalamualaikum, prengs :)


- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.