Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Pelik-pelik je perangai segelintir Beliebers.
Selena Gomez is too old for Justin.
Selena is a bitch.
Justin, you will lose your fans!
Please behave, be the old you.
Okay seriously menyampah. I've heard and seen it all lah. Beliebers, asal nak benci sangat dengan pasangan Jelena. Korang si Beliebers ni takkan tak tumpang gembira kot yang Justin sedang bahagia? I mean, kalau Justin Bieber hilang fans pun, dia akan hilang FAKE FANS. Only the REAL ones will support him no matter what. He's old enough to make his own decisions. He's not 10! He's 17

Yelah, Justin umur 17 , Selena pulak umur 18. Macam tua sangat je. Yang Mek Wook umur 108 kahwin ngn Noor yan umur 30 berapa ntah korang taknak kecoh pulak. 
Love has no boundaries.
Everybody changes after they grow up. Korang dulu perangai cam budak-budak suka lari-2 kat shopping market, dah besar panjang nak jadi macam tu jugak ke? I know Justin used to be friendly and loving and bla bla bla... but he won't stay like that forever. And kalau dia nak kahwin ngn Selena, biar je lah. He loves her sooooo much, you should be happy for him.

Sooner or later, dia akan berumur 20 lebih, kena kahwin ada anak. Korang kena la still support dia. He's happy and you should be happy as well. Menyampah dengar korang kutuk-2 Selena sebab dia dengan Justin. They're in love, so be it
I'm sorry kalau ada yang terasa dengan apa yang saya cakap ni, but face the fact. Justin's growing up, people. Think about his feelings more than yourselves.
Tumblr_lm4v1eya3n1qetbtho1_500_large
I think Jelena is so cute
I'm not a big fan of Justin Bieber, but I am a big fan of Selena Gomez :)
She rocks , man!

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.