Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Ouh , watcha sayyyy
Edited my blog for a few hours. Penat seyh. Saya taktau warna tema apa yang saya buat. Colourful? IDK. Saya agak puas hati la hihi. Kalau ada apa-2 lagi saya nak edit, saya edit je terus tanpa private. Saya pun taktau sampai bila design ni akan kekal. Sebab sekarang musim saya tengah bosan. Cuti sekolah kan~ So semua nak buat. Design blog pun tukar berkali-kali. Hihi. 


Apa pasal saya tiba-tiba letak gambar di atas ni? Okay saya amat merindui Muhammad Aiman b. Anuar sehingga saya mengakuinya di public blog saya T_T Selalunya diluahkan di private blog, but sekali-sekala je ni. Jarang uolz tengok saya emotional kat blog ni kan hihi. Kami dah lama tak call , text. Dia busy kut. Efbee pun dia jarang online. itsokayy. I can handle it, uhh uhh, I can handle it *ikut rentak rap Jayden Smith dalam lagu Never Say Never JB tuh* 

Ini hal serious kalau banner diatas ditepek di post ye #ececeh. Esok saya akan buat perbincangan tempahan doodles dengan Nadhirah. Tempahan header saya nak kurangkan harga ke RM8 , Mama kata takyah ikut harga tetapan Ayah saya sebab mahal sangat, untuk kanak-2 riang je pun #LOLJK :D 
But bisnes header saya tak mula lagi kay. Entah bila mak saya nak kasi nombor account bank dia untuk dijadikan tempat isi duit nyaaa. Grr grr :3
In the meantime, saya buat doodles time free je. Saya tengah cari kerja sebab cuti 2 minggu amatlah LAMA bagi saya. Bila nak sekolah ni? T_T


Okay that's all. Boiiii.

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.