Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ No title is suitable for this post.
Sekarang saya malas nak keluar rehat sebab benda atas ni lah. Kadang-kadang saya tak larat angkara tak makan malam and tak makan sarapan. But kebanyakkannya ni lah. I'd rather sit alone in my class, than sit alone in the cafeteria. Having to wait for my friends, with my food turning cold. It's saddening, okay? Tak suka duduk 4SC because kawan-kawan 3KM2 dah berpecah. Saya dengan Nieysa je dalam kelas sekarang. Yang rapat lah. Dah pertengahan tahun but still terasa lagi perasaan keseorangan tu T^T

#Just because I don't talk about my problems,
Doesn't mean they don't exist.

At least I got Aiman, right? Because dia sendiri pun kata , tak kira laki or perempuan dia paling rapat dengan saya tahun ni. I guess betul la tu. But dia pun ada kawan lain untuk dia 'jaga'. Boleh putar balik masa tak? Nanti besau saya jadi saintis, saya buat time machine okai. Tak suka dibebankan dengan kehidupan form 4 ne. Ingat best jadi budak besa? Rasanya time saya kecik-kecik dulu, teringin jadi 'budak besa'. Berfesyen, berlipstick segala bagai. Sekarang baru saya tau, tak seronok pung. I miss my childhood days. Hmm.


#Sometimes, the girl who's always been there for someone else,
needs someone to be there for her.



- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.