Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Nananitchiepie's hellohello! winner :)
Hello ebelibodi. Sudah tiba masa untuk saya memilih pemenang untuk mini-contest saya, Nananitchiepie's Hellohello!. First saya nak bagitau pemenang dapat apa okay :)

Ini senarai hadiah. Dan random.org telah memilih ;


Heeee, pemenang akan menang Couple Doodle ! Aww aww. Shukew? Hihi. And saya nak berterimakasih kepada semua yang masuk mini-contest saya. Memang tak sangka ramai jugak nak masuk , padahal mini-contest je hihi. But saya boleh pilih sorang je pemenang. Errr. Sebenarnya tak sampai hati #isk isk budak baik, :>

So pemenang nya ialah...... 


Saya harap awak seronok dapat hadiah couple doodle ehh ehh. Sebab saya takut laki tak suka doodle-doodle ne. Hehe. Memang jawapan dia paling dekat la dengan apa yang saya mahu :)
Eh , nak tau tak jawapan soalan dia? Hihi.
  1. 7 times ekceli. Ramai jawab 6. Tapi diterima juga :)
  2. Cursor Misai/Mustache. Kena tulis cursor tau.
  3. Na-Na-Nit-Chee-Pai.
Okai, siap. Tahniah kepada pemenangggg. Yang kalah boleh cuba bulan depan, yang tak dapat masuk pun boleh cuba bulan depan jugak sebab mini-contest saya sekali setiap bulan! Hihi. Cuma bulan depan bukan jawab soalan #yang lagi best kot. Hihi. Ok thank you good bai :)


P/S : Winner please contact me dekat efbee okai :)


- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.