Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Nak tutup belog ne #you mad?
Tumblr_lmyabsdben1qkvdlto1_500_large

Why?
- Dah malas dengan blog ne. Sia-sia followers dah 2000+? Itsokay. Orang follow sebab tutorials bukan cerita. So blog ni saya biarkan terbengkalai biar korang leh tengok tutorials :')

I'm sorry i'm sorry i'm sorry i'm sorry #gaya AnwarHadi

Nak cari saya? Pergi ke -> http://nazihahanuar.blogspot.com 

Nak mula hidup baru. Blog baru. Tanpa 'drama' budak-budak hingusan. Ai mean, blog takleh bawak mati kan. Macam yang saya selalu dengar orang cakap la. Saya tak suka orang follow saya sebabkan tutorials sahaja. Kalau korang nak dengaq lagi khabar saya, ge blog kedua okai. Blog ne akan dibiarkan~ 

Ehhh tak kot. Saya update lagi untuk tutorials sahaja :D #suka?.

Nak still follow blog ne? Boleh boleh boleh. Tak mawe tak mawe. 

Akhir kata, terima kasih kerana follow saya. Sayang uolz. But saya malas dah nak handle blog ni. Tp mana la tau bila dah ada mood balik, saya update okai? Baiii.

Blog ini sudah bukan blog official saya. :')


- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.