Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Menjelajah ke alam beg Nazihah. #firstvlog.
Okay ini angkara kebosanan time weekdays. I mean, apa yang korang buat time weekdays ni? Saya makan tidur makan tidur blog blog tidur. Lagi-lagi time sedang menstruate ni #LOL. So bla bla here's my first vlog pasal apa yang ada dalam beg saya ni. 

Ekceli, inspirasi nak buat video ni datang daripada YouTubers. Memang seronok tengok video diorang. Tergelak-gelak I tauuu. My fave YouTuber is JennaMarbles. Tapi video dia banyak perkataan tak elok so budak-budak kecik takyah tengok. Hihi. Okay presenting my video : 



*nota perut buncit :
  • Cincin seringgit tu cincin pertama saya dapat dari seorang lelaki. Aww.
  • Saya pengumpul keychain berjaya weyy. Hee.
  • Nak order keychain misai gi SINI.
  • Beg ni tak dibuka since habis sekolah haritu. LOL. Macam-2 adaaa.
  • Badge-2 luar negara tu diwarisi daripada mak saya.
  • Muka saya memang licin semulajadi. Ekekeke.
  • Saya taklah sekemas mana. But boleh tahan la kan?
  • Siapa perasan gigi taring sila tekan Like! Hihi.
  • Kebanyakan hadiah yang diberi oleh Aiman semua dibuat sendiri oleh dia.
  • Bulu kening ORI okay. Bukan buat-buat punya.
  • Muka saya muka garang plus blur. Hihi.
Abaikan muka buruk semulajadi takbermekap tu. Hihi. Kbai :>


- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.