Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Korean = illuminati?
Tadi kat sekolah ada mesyuarat agung koperasi. Kami yang form 4 ne first time masuk. And sumpah boring gila. Dah lah duduk belakang sekali. So saya ngan rakan-rakan buat la mesyuarat dakwah. Sampai kena sound ngan cikgu. Haha tp buat jugak. So naik la satu topik ne. Topik pasal Korean yang tip the top. Disyaki yang Korean ne ada kaitan dengan illuminati.

Tak pernah ke korang terfikir? Dulu korean ne taklah popular. Tetiba dia naik femes dengan mendadak. Kawan saya, Najwa, kata tu salah satu contoh illuminati.

Balik rumah, saya bukak laptop and terus Google pasal benda ne.

http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/narsha-and-shinee-illuminati-infiltration-of-k-pop/

Saya tak suruh korang percaya 100% benda ne. But ini sekadar untuk langkah berjaga-jaga untuk menyedarkan orang Islam. Korean, JB, yang perempuan zaman sekarang minat gileww tu, kafir, aite? Saya tak kata korang takleh minat ea. Tapi kalau nak minat tu, takyah lah minat sampai over sangat. Sebab tak tentu diorang tu baik ke tak. fact ; Everybody's a hypocrite

Post ne jugak bukan untuk menyebarkan fitnah or whatever. Ne saya buat untuk memastikan orang Islam berjaga-jaga. Saya tak tuduh Korean ne illuminati 100%. Just ada petanda. Korang tau kan, illuminati, freemason dan agama yang sewaktu dengannya, matlamat mereka sama je = Hapuskan agama Islam.

Kepada peminat tegar Korean, tolonglah jangan nak serang-serang. Saya bukan nak bagi korang ne terasa. But face the fact, you can't trust koreans one hundred percent

Anyway, saya ne memang tak berapa suka koreans sejak saya dengar nama lagu Lucifer by SHINee. Lucifer tu apa ? Rujuk SINI.

So, renung-renungkan jelah apa yang saya cakapkan ini. Sekian :)

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.