Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Ingat senang ke?
Okay, ramai kata saya buat doodle lawa-2 sebab saya pakai tablet. It's not as easy as you think you know.
First of all, tablet saya takde screen atas dia. Kena lukis sambil tengok monitor. Fortunately, saya kecik-2 dulu suka main ps2 and saya banyak menaip jadi benda tu no problem. Boleh je lukis tanpa tengok tangan. But susah jugak. Sebab tangan gegar-2.
Second of all, nak menulis susah jugak. Banyak kali tak jadi. Saya selalu ulang banyak-2. Sekarang saya practice setiap hari and look, okay tak doodle saya kat atas tu. Hihi. Muslimah doodle :)
To be honest, sometimes I colour my doodles using a mouse. HOHO.
Doodle shop blog akan dibuka tak lama lagi. Hihi :)

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.