Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Day7:Choose lyrics and explain why do you choose them


Stones, heavy like the love you've shown
Solid as the ground we've known
And I just wanna carry on
We took it from the bottom up
And even in a desert storm
Sturdy as a rock we hold
Wishing every moment froze
Now I just wanna let you know
Earthquakes can't shake us
Cyclones can't break us
Hurricanes can't take away our love
Pyramid - Charice ft. Iyaz. []

Saya pilih lyrics ni because kebelakangan ni saya asyik teringat yang Duapuluhempat haribulan Julai dah nak dekat hihi. Ada apa time tu? Anniversary lah hihi. Tahun ni dah masuk tahun kedua saya dengan Aiman together. Kaitan nya dengan lagu tu is like kami punya hubungan macam-macam rintangan #ceh and we're still together sampai sekarang. Even first 2 weeks kitorang couple dah pun hampir-hampir putus. But we're still strong together. Bro and sis. BF and GF. Soulmates. Lapchu bro hihi :x
Sila muntah lepas baca post ni. Hehe.  

Sooo sweet, aite? :>

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.