Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Dah tau nak femes, jangan always mawe-mawe kay.
Alohaa readers *goyang-goyang pinggang*.
Malam ni Kak Nana angau. So dia nak merepek meraban sikit. 
Tadi saya pergi makan Muzdalfa Friend Chicken o' MFC. Penah dengar? Dia baru bukak kat Bangi ne tapi dah hot dah. Eh, baru bukak ke? Entah la. But ayam dia and pizza dia wayyyy better than KFC and Pizza Hut. Tapi saya bukan suka makan KFC pung. My Mama kata restoran tu orang Arab punya. O really? Hihi. Tapi Ayah saya banyak judge restoran tu sebab dia nya space besau 3 kedai #hebak tak hebak?. Bayaran tak kena caj dengan cukai 15% tau. Makanan pung sedap, berbaloi-baloi ah. Saya masuk restoran sopan nak matik ow dengan baju berbunga-bunga. High heels bajek model. Makan gelojoh. Hoho. Ini budak pernah dihantar kelas etika makan tau. Tapiii sumpah tak suka. 

So apa kaitan MFC dengan post title saya? Takde kena mengena pung. Ekceli first perenggan tu intro ja. Bagi ada spice sikit. Ngeh ngeh. Anyway, saya selalu terfikir apasal Anonggs yang minat sangat dekat blog saya tu aww :> 
Dulu bila first time dapat Anongg yang mengutuk, macam ni la muka saya. Tak omel kan? But kawan mesti kata cooooool Nazihah cooooool. So saya post la pasal mesej dia dengan ayat cool. Haha. Sekarang dah malas. Lagi layan lagi mereka datang , aite? Biasa ah ada haters an. Orang nak pemes emes kan #ceh perasan gila kaw ne

Sometimes kanak-kanak riang tulis di efbee. Katanya Anongg duk kutuk-kutuk dia di blog. Saya senang ja cakap sama dia. Awak takyah layan mereka sebab lagi layan lagi depa suka. Haip, sapa tak setuju jumpa sama wa. Keh keh.  Anggap cabaran je naa. Depa tak puas ati ja bab blog depa tak lawa macam uolz punya. Ada juga yang ugut nak copy blog. Haiks. Baru-baru ni saya dapat mesej cenggitu ow. Itsokay blog wa memang beatiful sebab tu awak nak copy, aite

Kalau nak mawe-mawe jugak ngan kedatangan Anongg yang tak beradap ni takyah buat blog lah yep. Sebab depa ni berada di mana saja. Anywhere anytime. Tapi uolz banyak supporters, aite? So jom join Kempen Carefree #tak wujud pung. And jum kita jangan kacau Adinda Evans, okai? Sampai nak buat post, fanpage bagai. Kubur dia bukan kubur angpa kan? So jaga dosa pahala sendiri okai. Takyah jaga tepi kain orang. #jangan mawe. ai cuma kesian dekat dia

AIDABEELICIOUS tunjuk baju bola kat belog dia aritu, saya pun nak la jugak kan. Ehehe jangan mawe ai taw. Peminat setia Messi ne, sebab tu suka Argentina and Barcelona :>

Hokay dah penat meghapu. Angau pung dah hilang so kbai uolz :3


- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.