Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Cursor misai buatan saya malam tadi.

http://3.bp.blogspot.com/-xw-pfjiP_Dc/TfOAmdh_C5I/AAAAAAAABbg/bmc23jeEGKM/s1600/dfghjk.png
Nah saya kasi cursor yang saya buat malam tadi ihihi. Sebab? Haritu saya baca post sorang adik ni, lupa sapa , dia kata cursor misai dia buat sendiri kena curi. So saya mengambil langkah segera untuk kasi cursor misai saya kat korang, aite? Hihihi. Sukati la nak amek ke taknak amek, okai?
Esok sekolah. Boleh caye? Noooooo. Mula-mula bosan gila nak mati time awal-awal cuti. Konon rasa lama lagi nak sekolah. Sekarang rasa macam nak mula cuti balik. Esok kelas dah mula jadual barul Yang bestnya, PJK hari isnin. Weehoo. Pakai baju PJ time perhimpunan. Best tak best? Budak 4SC unik pakai baju sukan. Yang seronok saya masih boleh online time sekolah. Ngehehe C:
Biology punya presentation Alhamdulillah dah nak siap. Sebab, saya main copy paste je. Saya taktau nak tulis apa. Takpe, kalau tak puas hati boleh buat balik. Bab deadline dia 30 June. But saya ne memang suka buat kerja last minute. So rilek la brader \saya kan ohsem/. Tapi kalau esok jugak teacher saya mintak. Memang geram lah saya nanti. Kata deadline 30 June?! Bcause teacher saya semua nak laju. Takut ketinggalan pelajaran katanya. Pfft.
Tumblr_lmnp6dif0i1qkr1d1o1_500_large
Addicted to cute moustaches. Meow :3

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.