Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Blog simple, lagi ringan.
Logannnnn *.*
Makin lama makin suka menyimplekan blog. Because kalau banyak sangat benda..serabut, aite? So blog design Nananitchiepie dulu memang serabut. Twitter stats la, itu la ini la. It took me about a few months to figure out why I wasn't satisfied with my blog design. Last-last, baru tahu. Nampak sungguh seghabut blog saya. So edit-edit-edit-edit. Akhirnya jadi cenggini lah blog saya C:

Tadi blogwalk ke Ainaa Mania punya blog sebab dia ada entri baru pasai berat blog. Kat entri tu dia masukkan tool check berat blog. So saya masukkan link saya and taraaa. Ringan jugak blog saya ne hihi. Tak sehat. Shian. Ngehehe. 
See? Kalau berat blog korang lebih 100KB, agak gemuk la blog korang. Kalau moyang saya , dia kata terlebih semangat.  So saya agak bangga bila blog weight saya 46.33 KB je. \Kurus betul sayang haku kan?/ But dia lebih berat dari saya. Berat saya 42 kg. Hihi. 

Saya dah basuh kasut sekolah.
 Uolz dah ke belum?


- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.