Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Bila ? Bilaaaaa ?

Bila saya nak buat video 15 days challenge tu? HAHA.

Dah lama saya tunda kan nak buat video tu. Nghahahaha. Tak charge camera lah. Saya ge charge camera dslr saya je, tak charge camera compact tu. Hadoiii malasnya. Disebabkan bil elektrik pun dah naik haritu taknak lah menyusahkan ayah kan #angguk angguk. Ini contoh anak mithali weh. Percaya tak percaya? Percaya lah! Weeee heeeee. 


Ohoho. Dah lama tak photoshoot ne. Disebabkan camera pung baru charge, ape lagi? Hihi. Try pakai pashmina ke hape kebenda tu, nampaknya benda tu lagi suka kepada saya daripada selendang. Taktau ke? Selendang is my worst enemy. Eh, second worst enemy lah. Worst worst worst enemy saya is nyamuk. Sebab tu saya asyik tak cukup tidur , asyik kena gigit. Last-last ge tepek banyak-banyak losyen kat kaki, pastu diorang tak gigit. Hahahah bernas tak bernas? Bernas lah! :>

Ee banyak merepek je budak ne. haha. Kbai []


- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.