Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Angry Birds ada movie? OHEMCHEE.


Awwwwwh kalau movie ni real saya nak tengok ! Saya suka gila sama Angry Birds. Mereka comel sangat! Kalau saya dapat pegang Ipad mak saya wajib main game dia. Saya ulang , wajib! Siapa yang tak pernah main game tu, pergi download cepat. Hihi.

Hari ni adik saya duk tengok trailer movies. Nak hilangkan kempunan nak tengok cerita KungFu Panda 2 and Transformers #lagibertambahadela! Mcm tu la kitorang jumpa trailer angry birds tu. Mula-2 saya ingat betul pastu saya baca comments ada yang kata tak betul. Alaaa please be real. Macam interesting gila je movie dia. Hihi. 
Tup tup, cuba baca NI. Dia kata betul. Ohemjayyyyy. Hihi. Bila nak sampai M'sia nih? 
Btw, burung fave saya yang warna biru kecik. Comel kan? :)

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.