Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Aii dah tak pakai Cbox.
Tumblr_lhay51ldby1qaa1j0o1_500_large
Using ShoutMix is better, yea? :)

Ada orang yang complain cbox kena tulis nama, link blabla dulu. So lama-2 saya fikir, guna je lah my old shoutmix tu balik. Chances of people mengutuk saya banyak. But I couldn't care less. Saya cuma nak satisfy my readers and saya nak visit my readers punya blog balik sebab kat cbox susah nak leave message. So continue on sending me your love tau. Hihi.

Saya ada la edit blog ni sikit-2. Kalau orang yang guna Google Chrome, you will notice yang saya punya scroll bar lain. Kan kan? Thanks to Webkit lah :3

Apa lagi? Oh ye, here's a link to my tumblr.
http://naledoodlez.tumblr.com
And my blog song is Best Love Song - Cimorelli. To those who've been asking me. So tu je la kot. Taktau nak update ape. Kbai :)

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.