Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ 10 things about me.


Saya kena tag dengan Anis Nutella untuk bikin ini benda hihihihi. Korang taknak baca pergi cucok idong #macam biasa lah braderrr. Ok jom mula ye sayang sayangs? :)

 Nama saya Nazihah binti Anuar bin Sani. 
 Tahun ne saya sudah enam belas tahun #but i'm young inside :3
 Dah stop makan coklat. Hanya minum susu coklat ja.
 Berhajat untuk menjadi seorang vegetarian #iye iye je ne.
 Anak sulung dari enam beradik. 
 Still immature. Tsk.
 In a relationship with Muhammad Aiman.
 Seorang dubak aliran sains tulen. Ngeeee
 Masih noob dalam mengedit gambar :x
 Kadang-kala cepat marah. So beware.

Okay, kena tag pulak 10 orang. Cisss hahaha.

Melanggar peraturan kah? Tak kisah pung hahahahaaha #jahat. Saya ne pemalas je. Woop woop woop. Btw, mini-contest saya dah tutup. Malam ni akan diberitahu pemenang dia serta hadiah yang dia dapat okai. Huhu. Bai :D


- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.